Рецептури Рецептури

Булочка до сніданку

Булочка на заквасці у фомі зерна чудово підійде для ранковго сендвічу.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,020 кг   Ферменто Форте
0,020 кг   цукор
0,020 кг   олія соняшникова
0,020 кг   сіль
0,620 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто на 1 шв. 4 хв. – 2 шв. 6 хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 20-25 хв. Тісто ділимо на кусочки по 0,080кг. заокруглюємо, декоруємо маком з кунжутом і кладемо на лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою на поверхні булочки робимо надріз.

Більше

Пареметри випікання:

Температура випікання 220-200°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,080 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.

Булочка до сніданку