

Багет Форте
Багет Форте
Багет на заквасці, з насиченим смаком та ароматом. Чиста етикетка.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,005 кг | Екстра Бейк | |
0,030 кг | Ферменто Форте | |
0,020 кг | сіль | |
0,680 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати сухі компоненти та 650 г води, замісити тісто на 1-й шв. протягом 3-х хвилин. Переключити на 2-гу шв. та замішувати 8 хв., додаючи поступово рецептурний залишок води до повної гідратації тіста. Температура тіста 26-27°С. Тривалість попереднього вистоювання 45 хв. (в умовах цеху,уникаючи завітрення). Тісто поділити на заготовки по 350 г та надати їм форму багету. Заготовки покласти в тканину та накрити, уникаючи звітрювання. Остаточне вистоювання проводити при температурі цеху протягом 45-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Перед випіканням зробити на заготовці характерні надрізи.
Більше
Параметри випікання:
Випікати на поду (температура верхнього поду - 240°С, нижнього - 220°С) з парозволоженням. Тривалість випікання 20-25 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).
