Рецептури
Булочка Барбекю

Булочка з ароматом та смаком цибулі і кропу. Чудове доповнення до страв для барбекю.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Мульті Злак Цибуля
0,500 кг Гамма Супер
0,025 кг дріжджі пресовані
0,030 кг цукор
0,020 кг маргарин
0,010 кг сіль
0,550 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на низькій швидкості, під кінець протягом 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв., уникаючи звітрення. Ділимо тісто на тістові загото-вки по 0,080 кг, заокруглюємо і викладаємо на лист. Тістовим заготовкам після округлення можна придати продовгуватої форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 40-60 хв. Після вистоювання заготовки посипаємо сиром(за бажанням).

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 220-200°С із парозволожен-ням протягом 10-12 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.

Булочка Барбекю