
Торт Три смаки
Торт Три смаки
Торт продовгуватої форми зі смаком карамелі, шоколаду та йогурту.
Тісто 1
0,056 кг | маргарин | |
0,080 кг | яйця | |
0,180 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,180 кг | цукор | |
0,088 кг | Кукімікс Американо Карамель |
Тісто 2
0,028 кг | маргарин | |
0,040 кг | яйця | |
0,090 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,090 кг | цукор | |
0,022 кг | Кукімікс Американо Чоко |
Крем
0,350 кг | Крем Лайт Йогурт | |
0,020 кг | Крем Лайт Лимон | |
0,350 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Спосіб приготування
Тісто 1:
З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко.
Тісто 2:
З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко.
Параметри випікання тіста 1 та 2:
Випікати при температурі 180⁰С.
Крем:
Змішати Крем Лайт Йогурт та Крем Лайт Лимон. В кінці з'єднати зі збитими вершками та ретельно перемішати.
Формування готового виробу:
Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (пісочне карамельне тісто 2 н/ф та пісочне тісто шоколадно 1 н/ф).
