Рецептури Рецептури

Торт Три смаки

Торт продовгуватої форми зі смаком карамелі, шоколаду та йогурту.

Тісто 1

0,056 кг   маргарин
0,080 кг   яйця
0,180 кг   борошно пшеничне в/г
0,180 кг   цукор
0,088 кг   Кукімікс Американо Карамель

Тісто 2

0,028 кг   маргарин
0,040 кг   яйця
0,090 кг   борошно пшеничне в/г
0,090 кг   цукор
0,022 кг   Кукімікс Американо Чоко

Крем

0,350 кг   Крем Лайт Йогурт
0,020 кг   Крем Лайт Лимон
0,350 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Спосіб приготування

Тісто 1:

З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко.

Тісто 2:

З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко.

Параметри випікання тіста 1 та 2:

Випікати при температурі 180⁰С.

Крем:

Змішати Крем Лайт Йогурт та Крем Лайт Лимон. В кінці з'єднати зі збитими вершками та ретельно перемішати.

Формування готового виробу:

Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (пісочне карамельне тісто 2 н/ф та пісочне тісто шоколадно 1 н/ф).

Торт Три смаки