Рецептури Рецептури

Торт Захер

Оригінальний торт Захер - це австрійська класика, яка захоплює з першого шматочка своїм гармонійним смаком шоколадно-трюфельного тіста та декількох прошарків ніжного абрикосового джему. І все це огорнуте в шоколадну глазур.

Тісто

0,330 кг   Трюфельний кекс
0,165 кг   олія соняшникова
0,165 кг   яйця
0,050 кг   вода

Наповнювач

0,200 кг   Джеммі Лайт Абрикос

Помадка

0,100 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,125 кг   Скалдіс Темний

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму для торта діаметром 21см (1/2 висоти форми). Охолодити та розрізати на 2-3 шари.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°C протягом 30-45 хв. (час випікання залежить від ваги тіста).

Наповнювач:

Прошарувати абрикосовим джемом між коржами, по бокам та верх трюфельного напівфабрикату.

Помадка:

Вершки довести до кипіння та з’єднати з подрібненим Скалдіс Темний.

Формування готового виробу:

Верх та боки покрити помадкою. Зверху декорувати з кондитерського мішка шоколадною помадкою.

Торт Захер