Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Хліб Прибалтійський

Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.

Хліб Арарат

Хліб заварний формовий зі смаком хмелю, спецій та зерен. Можна випікати трикутної форми, у формі колодязя чи продовговатої форми.

Кекс Мускатний

Кекс з витонченим ароматом та пряним смаком (кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх та імбир).

Кекс Шоколадний

Кекс з насиченим смаком та ароматом чорного шоколаду. з Подовженим темірміном придатності (до 3-х місяців).

Кекс Йогуртовий

Кекс з ніжним йогуртовим смаком, ніжним дрібнопористим вологим м'якушем. Чудово поєднується з фруктами та горіхами. Зтривалим терміном придатності (до 3-х місяців).

Кекс масляний Кватро

Кекс з насиченим масляним смаком та ароматом, жовтим дрібнопористим м'якушем та подовженим терміном придатності (до 3-х місяців).

Алмонд з курагою та мигдалем

Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.

Кекс Кокосовий

Кекс з насиченим масляно-кокосовим смаком та ароматом, жовтим дрібнопористим м'якушем. З подовженим терміном придатності (до 3-х місяців).