Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Крафтяр

Хліб з насиченим солодовим смаком, збагачений зернами.

Хліб Куршевель

Хліб заварний темний з пажитником та сиром.

Хліб Марафон

Супер корисний зерновий хліб на заквасці з низьким глійкемічним індексом.

Хліб Морквяний

Цільнозерновий хліб має легку вологу структуру м\якішу збагачену міксом різноманітного насіння та моркви.

Хліб Одеса-мама

Хліб десертний житньо-пшеничний з горіхами, родзинками, курагою та журавлиною.

Хліб Оулу

Житньо-пшеничний заварний хліб.

Хліб Північне золото

Поживний пшенично-житній хліб на заквасці, збагачений насінням льону. Має глибокий насичений смак та апетитну шкоринку.

Хліб Північноєвропейський

Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.

Хліб По-домашньому

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Хліб насичений зернами, темний багато-зерновий м'якіш, тонкий солодово-пряний аромат.

Хліб подовий Селянський

Цільнозерновий хліб на заквасці з гарним вологим м'якушем та глибоким насиченим смаком.

Хліб Прибалтійський

Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.

Хліб Рустік Висівковий

Ця висівкова паляниця виготовлена на основі натуральної закваски з цільнозернового борошна, яка подовжує свіжість природнім способом. Ідеальний для здорового харчування.