Рецептури Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Круасан зерновий Перлина

Пшенично-житній круасан – унікальний продукт, де класична французька ніжність круасана збагачується глибиною традиційного житнього борошна. Зернові включення збагачують не тільки смак, але й несуть користь для здоров'я.

Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Круасан-куб з малиною та шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.

Круасан-куб з манго-маракуєю

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.

Круасан-куб зі смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.

Пан-о-шоколя з горіховою начинкою

Це поєднання контрастів: хрустка карамелізована скоринка, делікатна шоколадна нота тіста та ніжна солодкувато-горіхова серцевина. Кожен шматочок дарує відчуття вишуканого десерту, який однаково добре смакує і з ранковою кавою, і як самостійний солодкий акцент упродовж дня.

Подовжена слойка з заварним кремом

Подовжена слойка з ніжним ванільним заварним кремом у поєднанні з хрустким листковим дріжджовим тістом та делікатними шоколадними нотами.

Пташине гніздо

Круасан без заперечень переживає нові моменти: набуває нових форм та форматів. Спробуйте поєднання листкового тіста та фісташкового кексового з шоколадно-малиновою начинкою!

Равлик Чоколядовий Перевій

Начинка Фесті Чоко, доповнена смужками Джеммі Вишня, створює гармонійне поєднання насиченого шоколадного смаку та легкої ягідної кислинки. Делікатний аромат житньо-солодового екстракту і кавового леквару додає виробу глибини та витонченості смакових відтінків.

Равлик Ліщунчик

Начинка Фесті Горіх, доповнена шоколадними елементами Шарлі Деко Дарк, створює яскравий смаковий акцент із гармонійним поєднанням горіхових та шоколадних нот. Легкий відтінок пажитнику у тісті додає виробу унікальності та тонкий аромат, який підкреслює багатошаровість і складність смаку.

Равлик з мигдалевою начинкою

Ніжне листкове тісто з хрусткою золотистою скоринкою та соковитою серединкою. Ароматна мигдальна начинка надає виробу вишуканого горіхового смаку й легкого карамельного післясмаку. Ідеальний вибір для справжніх гурманів солодкої випічки.