

Пан-о-шоколя з горіховою начинкою
Пан-о-шоколя з горіховою начинкою
Це поєднання контрастів: хрустка карамелізована скоринка, делікатна шоколадна нота тіста та ніжна солодкувато-горіхова серцевина. Кожен шматочок дарує відчуття вишуканого десерту, який однаково добре смакує і з ранковою кавою, і як самостійний солодкий акцент упродовж дня.
Тісто 1
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | цукор | |
1,500 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
10,000 кг | маргарин 72% | |
40,000 кг | вода |
Шарування
53,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Тісто 2
27,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,540 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,700 кг | цукор | |
0,400 кг | сіль | |
1,350 кг | дріжджі пресовані | |
2,700 кг | маргарин 72% | |
12,000 кг | вода | |
1,600 кг | какао порошок DB82 |
Начинка
69,700 кг | Фесті Горіх | |
45,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто 1: рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду. Тривалість замішування 5-7 хв. .(до повного розчинення льоду) на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.
Тісто 2: замісити тісто № 2 аналогічно тісту № 1. Тісто № 2 згідно рецептури не шарується маргарином.
Перед розкатуванням до остаточної товщини на тісто №1 покласти тісто № 2 і розкатати товщиною 3,5-4 мм. Нарізати на заготовки розміром 15х10 см, вагою 70-75 г, по бокам відсадити начинку по 15 г та сформувати. Кінцеве вистоювання 50-90 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C.
Начинка: змішати Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. та залишити для набухання на 15-20 хв.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200-180°C протягом 17-20 хв, з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватися в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
