Рецептури Рецептури

Круасан зерновий Перлина

Пшенично-житній круасан – унікальний продукт, де класична французька ніжність круасана збагачується глибиною традиційного житнього борошна. Зернові включення збагачують не тільки смак, але й несуть користь для здоров'я.

Тісто

95,000 кг   Борошно пшеничне в/г
5,000 кг   Борошно житнє сіяне
10,000 кг   Паноплюс Вітал
10,000 кг   Леквар Чорна Перлина
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
5,000 кг   Дріжджі пресовані
2,000 кг   Сіль
5,000 кг   Браун Нектар
5,000 кг   Маргарин 72%
45,000 кг   Вода

Шарування

50,000 кг   Маргарин для листкового тіста

Спосіб приготування

Тісто:

  • З`єднати всі рецептурні інгредієнти. Тривалість замішування тіста 4-5 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 14-16°C.
  • Тісто залишити на відпочинок на 20 хв. при температурі +5°С.
  • Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв.
  • Розкатати тісто товщиною до 3-4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 90 хв. при температурі 30-32°C та  відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

  • Час випікання 15-20 хв. при температурі 220-180°C.
  • Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Круасан зерновий Перлина