

Круасан зерновий Перлина
Круасан зерновий Перлина
Пшенично-житній круасан – унікальний продукт, де класична французька ніжність круасана збагачується глибиною традиційного житнього борошна. Зернові включення збагачують не тільки смак, але й несуть користь для здоров'я.
Тісто
95,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
5,000 кг | Борошно житнє сіяне | |
10,000 кг | Паноплюс Вітал | |
10,000 кг | Леквар Чорна Перлина | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
2,000 кг | Сіль | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
5,000 кг | Маргарин 72% | |
45,000 кг | Вода |
Шарування
50,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Спосіб приготування
Тісто:
- З`єднати всі рецептурні інгредієнти. Тривалість замішування тіста 4-5 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 14-16°C.
- Тісто залишити на відпочинок на 20 хв. при температурі +5°С.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв.
- Розкатати тісто товщиною до 3-4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 90 хв. при температурі 30-32°C та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
- Час випікання 15-20 хв. при температурі 220-180°C.
- Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
