

Круасан пшенично-житній
Круасан пшенично-житній
Круасан з додаванням житнього борошна та темного житньо-солодового екстракту, поєднання класичної французької випічки з українськими традиціями. Апетитний житній смак робить цей круасан ідеальним як для ранкового сніданку, так і для ситного перекусу протягом дня. Має гарну текстуру після дефростації та випічки.
Тісто
93,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
7,000 кг | Борошно житнє обдирне | |
1,800 кг | Сіль | |
10,000 кг | Цукор | |
5,000 кг | Маргарин 72% | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Клейковина пшенична | |
3,500 кг | Екстракт житньо-солодовий (темний) | |
42,000 кг | Вода |
Шарування
50,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Спосіб приготування
Тісто:
- Заміс тіста проводити на 1-й швидкості протягом 5-7 хв. та на 2-й швидкості протягом 6-8 хв. Температура тіста 16-18°С. Релаксація тіста 10 хв.
- На шарування використовується 30% маргарину від маси тіста. Шарування 2 рази по 4.
- Відпочинок тіста після розкачування 30 хв. при температурі +5°С.
- Остаточна товщина тіста 5-5,5 мм. Вага тістової заготовки 0,110 кг.
- Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості повітря 85%.
- Заморожування при температурі -30°С протягом 60-90 хв. до температури в центрі напівфабрикатів -12°С.
Параметри випікання:
- Дефростувати круасани при кімнатній температурі впродовж 10-20 хв. та випікати при температурі 180°С з подачею пари, протягом 18-25 хв.
