 
             
          Круасан смугастий
Круасан смугастий
Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.
Тісто 1
| 1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,040 кг | пресовані дріжджі | |
| 0,015 кг | сіль | |
| 0,050 кг | маргарин столовий | |
| 0,080 кг | цукор | |
| 0,010 кг | сухе молоко | |
| 0,020 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 0,480 кг | вода | 
Тісто 2
| 0,400 кг | тісто №1 | |
| 0,030 кг | какао порошок | |
| 0,060 кг | вода | 
Шарування
| 0,350 кг | маргарин | 
Начинка
| 1,000 кг | Чоколіна | 
Спосіб приготування
Тісто 1:
Перемішати компоненти рецептури тіста №1 до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду до температури 1-5°C. Тривалість замішування на I шв. протягом 4-5 хв., на II шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Релаксація тіста в холодильнику протягом 15 хв.
Розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х3. Тривалість відлежування тіста після остаточного шарування 10 хв. Остаточно розкатати тісто №1 товщиною 5-6 мм.
Тісто 2:
Замісити згідно рецептури №2 до стану добре вимішаного тіста. Розкатати товщиною 4-5 мм.
На тісто №2 викласти тісто №1 після чого розкатати товщиною 3-4 мм.
Нарізати та сформувати вироби.
Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 220-180°C.
Тривалість випікання: 10-12 хв.
Після охолодження начинити круасани начинкою Чоколіна шоколад.
 
                