Рецептури Рецептури

Круасан смугастий

Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.

Тісто 1

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   пресовані дріжджі
0,015 кг   сіль
0,050 кг   маргарин столовий
0,080 кг   цукор
0,010 кг   сухе молоко
0,020 кг   Нордікс Супер Нью
0,480 кг   вода

Тісто 2

0,400 кг   тісто №1
0,030 кг   какао порошок
0,060 кг   вода

Шарування

0,350 кг   маргарин

Начинка

1,000 кг   Чоколіна шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1:

Перемішати компоненти рецептури тіста №1 до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду до температури 1-5°C. Тривалість замішування на I шв. протягом 4-5 хв., на II шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Релаксація тіста в холодильнику протягом 15 хв.

Розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х3. Тривалість відлежування тіста після остаточного шарування 10 хв. Остаточно розкатати тісто №1 товщиною 5-6 мм.

Тісто 2:

Замісити згідно рецептури №2 до стану добре вимішаного тіста. Розкатати товщиною 4-5 мм.

На тісто №2 викласти тісто №1 після чого розкатати товщиною 3-4 мм.

Нарізати та сформувати вироби.

Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 220-180°C.

Тривалість випікання: 10-12 хв.

Після охолодження начинити круасани начинкою Чоколіна шоколад.

Круасан смугастий