Рецептури Рецептури

Подовжена слойка з заварним кремом 

Подовжена слойка з ніжним ванільним заварним кремом у поєднанні з хрустким листковим дріжджовим тістом та делікатними шоколадними нотами.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
10,000 кг   Цукор
1,500 кг   Сіль
5,000 кг   Дріжджі пресовані
10,000 кг   Маргарин 72%
40,000 кг   Вода

Шарування

43,000 кг   Маргарин для листкового тіста

Начинка

18,000 кг   Ванкрем
20,000 кг   Яйця
15,000 кг   Цукор
5,000 кг   Маргарин 72%

Наповнювач

15,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду.
  • Тривалість замішування 5-7 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна.
  • Температура тіста 15-17°C.
  • Рекомендована кількість шарувань 4х4.
  • Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.
  • Розкатати тісто товщиною 3,5-4 мм (ширина пласта 32-35 см), нанести начинку, посипати Шарлі Деко Дарк, скласти навпіл та нарізати на смужки шириною 2,5-3 см.
  • Вага заготовки 80-90 г.

Начинка:

  • Всі інгредієнти змішати в міксері (рекомендовано використовувати м'який маргарин) та перемішати на низькій швидкості, використовуючи бітер протягом 3-4 хв. 

Параметри випікання:

  • Час випікання 13-15 хв. при температурі 200-180°C, з парозволоженням на початку випікання.
  • Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Більше

Відео-інструкція по роботі з листковим тістом 

Подовжена слойка з заварним кремом