Подовжена слойка з заварним кремом
Подовжена слойка з заварним кремом
Подовжена слойка з ніжним ванільним заварним кремом у поєднанні з хрустким листковим дріжджовим тістом та делікатними шоколадними нотами.
Тісто
| 100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 10,000 кг | Цукор | |
| 1,500 кг | Сіль | |
| 5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 10,000 кг | Маргарин 72% | |
| 40,000 кг | Вода |
Шарування
| 43,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Начинка
| 18,000 кг | Ванкрем | |
| 20,000 кг | Яйця | |
| 15,000 кг | Цукор | |
| 5,000 кг | Маргарин 72% |
Наповнювач
| 15,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду.
- Тривалість замішування 5-7 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна.
- Температура тіста 15-17°C.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4.
- Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.
- Розкатати тісто товщиною 3,5-4 мм (ширина пласта 32-35 см), нанести начинку, посипати Шарлі Деко Дарк, скласти навпіл та нарізати на смужки шириною 2,5-3 см.
- Вага заготовки 80-90 г.
Начинка:
- Всі інгредієнти змішати в міксері (рекомендовано використовувати м'який маргарин) та перемішати на низькій швидкості, використовуючи бітер протягом 3-4 хв.
Параметри випікання:
- Час випікання 13-15 хв. при температурі 200-180°C, з парозволоженням на початку випікання.
- Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Більше
