Рецептури
Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,700 кг борошно пшеничне в/г
0,300 кг Круасан 11 Злаків
0,015 кг Нордікс Супер Нью
0,050 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,030 кг цукор
0,050 кг маргарин
0,500 кг вода
Шарування
0,350 кг маргарин

Спосіб приготування

    Тісто:

    Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4х3. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Більше

Параметри випікання:

Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C.

Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Круасан зерновий