

Круасан зерновий
Круасан зерновий
Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.
Тісто
0,700 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Круасан Зерновий | |
0,015 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,030 кг | цукор | |
0,050 кг | маргарин | |
0,500 кг | вода |
Шарування
0,350 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста.
- Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням.
- Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв.
- Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4х3.
- Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв.
- Розкатати заготовку до товщини 4 мм.
- Нарізати та сформувати вироби.
- Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Більше
Параметри випікання:
- Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C.
- Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
