Рецептури Рецептури

Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Тісто

0,700 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Круасан 11 Злаків
0,015 кг   Нордікс Супер Нью
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,030 кг   цукор
0,050 кг   маргарин
0,500 кг   вода

Шарування

0,350 кг   маргарин

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4х3. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Більше

Параметри випікання:

Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C.

Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Круасан зерновий