Рецептури Рецептури

Равлик Чоколядовий Перевій

Начинка Фесті Чоко, доповнена смужками Джеммі Вишня, створює гармонійне поєднання насиченого шоколадного смаку та легкої ягідної кислинки. Делікатний аромат житньо-солодового екстракту і кавового леквару додає виробу глибини та витонченості смакових відтінків.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Леквар Кавовий Агат
2,000 кг   Софт Тач
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,800 кг   сіль
10,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   екстракт житньо-солодвий темний
10,000 кг   маргарин 72%
35,000 кг   вода

Шарування

50,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

65,000 кг   Фесті Чоко
30,000 кг   вода

Начинка

10,000 кг   Джеммі Вишня

Покриття

3,000 кг   яйця

Спосіб приготування

Начинка: попередньо Фесті Чоко змішати з водою та залишити на 20-30 хв. для набухання.

Тісто: заміс тіста проводити на 1-й швидкості тістоміса протягом 5 хв. та на 2-й швидкості протягом 8 хв. Температура тіста 20-22°С. Релаксація тіста 60 хв. при температурі +5°С. На шарування використовується 27% маргарину від маси тіста. Шарування 4х3. Відпочинок тіста після шарування та в проміжках між шаруваннями 15-20 хв. при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,8 мм,  ширина 40 см. На розкатану тістову заготовку нанести шоколадну  начинку. Вздовж заготовки  відсадити смужками Джеммі Вишня та сформувати рулет. Рулет розрізати на равлики шириною 3,5 см. Маса тістової заготовки 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 80 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря ±75%.

Параметри випікання:

Вироби змастити яйцем та випікати при температурі 180°С протягом 18-20 хв.

Равлик Чоколядовий Перевій