

Равлик Чоколядовий Перевій
Равлик Чоколядовий Перевій
Начинка Фесті Чоко, доповнена смужками Джеммі Вишня, створює гармонійне поєднання насиченого шоколадного смаку та легкої ягідної кислинки. Делікатний аромат житньо-солодового екстракту і кавового леквару додає виробу глибини та витонченості смакових відтінків.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Леквар Кавовий Агат | |
2,000 кг | Софт Тач | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,800 кг | сіль | |
10,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | екстракт житньо-солодвий темний | |
10,000 кг | маргарин 72% | |
35,000 кг | вода |
Шарування
50,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Начинка
65,000 кг | Фесті Чоко | |
30,000 кг | вода |
Начинка
10,000 кг | Джеммі Вишня |
Покриття
3,000 кг | яйця |
Спосіб приготування
Начинка: попередньо Фесті Чоко змішати з водою та залишити на 20-30 хв. для набухання.
Тісто: заміс тіста проводити на 1-й швидкості тістоміса протягом 5 хв. та на 2-й швидкості протягом 8 хв. Температура тіста 20-22°С. Релаксація тіста 60 хв. при температурі +5°С. На шарування використовується 27% маргарину від маси тіста. Шарування 4х3. Відпочинок тіста після шарування та в проміжках між шаруваннями 15-20 хв. при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,8 мм, ширина 40 см. На розкатану тістову заготовку нанести шоколадну начинку. Вздовж заготовки відсадити смужками Джеммі Вишня та сформувати рулет. Рулет розрізати на равлики шириною 3,5 см. Маса тістової заготовки 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 80 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря ±75%.
Параметри випікання:
Вироби змастити яйцем та випікати при температурі 180°С протягом 18-20 хв.
