Рецепти

Дрібноштучні вироби

Булочки, рогалики, круасани, чібатти тощо на різних видах борошна.

Сортувати за
1 2 3
Булочки здобні ванільні

М'які булочки з ванільними нотками.

Чіабатта овочева

Вибух овочевого смаку.

Пончик Австрійський

Пончик з характерним дрібнопористим м'якушем та боками золотавого кольору.

Ромова бабка-бріош

Особлива ніжна та волога текстура м'якішу, та неперевершена смакоароматика бабки стане фаворитом вашого столу.

Булочка Мамонт

Молочно-ванільна булочка з привабливим декором та прошаруванням з білого шоколаду.

Булочка ванільний ранок

Булочка з характерним рівномірним дрібнопористим м'якушем та витонченим ванільно-молочним смаком і ароматом.

Булочка Кайзер зернова

Булочка кайзер збагачена вмістом стародавньої зернової культури голозерного зерна та соцевиці.

Булочка Кернеброт

Булочка для сендвічу із хрумкою шкоринкою, темним та приємним на смак м’якушем із вмістом зерен та злаків.

Чіабатта Ягеллонська

Чіабатта з високою пористістю м’якішу та хрусткою шкоринкою, з особливим зовнішнім виглядом та смаком. Чиста етикетка.

Булочка Веггі Гриль

Надзвичайно багатогранний смак та пікантний аромат.

Булочка Веггі

Збагачена вмістом голозерного вівса, соцевиці та ячмінно-солодовим екстрактом.

Булочка для хот-догу Невада

Ніжний м'якуш та тонка шкоринка булочки для хот-догу.

1 2 3