Рецепти
Булочка для гамбургеру Каліфорнія

Булочка вражає рівномірною дрібнопористою структурою м‘якушу, витонченим ванільним смаком та ароматом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,010 кг Софт Тач
0,040 кг дріжджі пресовані
0,015 кг сіль
0,040 кг цукор
0,060 кг маргарин
0,020 кг сухе молоко 1,5%
0,560 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто протягом 10 хв. (4 хв. на середній швидкості, 6 хв. на високій швидкості). Температура тіста 25-27°С, попереднє вистоювання 10-15 хв. Відформувати тістові заготовки масою 80 г та заокруглити їх. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.

    Параметри випікання:

    Температура випікання 240°С (подова піч), час випікання 10-12 хв. Випікати без пару.

Булочка для гамбургеру Каліфорнія