Рецептури
Булочка цибулева Болонез

Надзвичайно ароматні та смачні булочки з насінням соняшнику, сушеною цибулею та кропом, з теврдим сиром та томатною пастою Болонез.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в.г
0,200 кг Мульті Злак Цибуля
0,005 кг Гамма Супер
0,025 кг дріжджі пресовані
0,030 кг цукор
0,020 кг маргарин
0,010 кг сіль
0,550 кг вода
Декор
0,160 кг Болонез
0,100 кг сир Голландський 45%

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на низькій швидкості, під кінець протягом 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв., уникаючи звітрення. Ділимо тісто на тістові загото-вки по 0,080 кг, заокруглюємо і викладаємо на лист. Тістовим заготовкам після округлення можна придати продовгуватої форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 40-60 хв. Після вистоювання заготовки нарізати. Розріз змащуємо овочевою начинкою Бо-лонез і посипаємо сиром.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 220-200°С із парозволожен-ням протягом 10-12 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.

Булочка цибулева Болонез