Рецепти
Булочка Тріада

Темні зернові булочки на трьох видах борошна з суперзерновим наповненням для смачних сніданків та перекусів.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,500 кг борошно пшеничне в/г
0,250 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,250 кг борошно житнє обдирне
0,010 кг Рута Рай
0,250 кг Живі зерна Дарк
0,025 кг дріжджі пресовані
0,025 кг сіль
0,020 кг екстракт житньо-солодовий
0,750 кг вода
Декор
0,100 кг кунжут
0,060 кг кунжут чорний

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Заміс тіста: 5 хв. на 1-й швидкості та 5 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-27°С Тривалість попереднього бродіння 20 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на заготовки вагою по 100 г. Сформувати вироби. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв.

    Декор:

    Перед випіканням посипати вироби кунжутом білим попередньо змішаним з чорним.

    Параметри випікання:

    Випікати з подачею пари. В подовій печі: при температурі 230 - 210°C. Тривалість випікання 20 хв.

    В ротаційній печі випікати при температурі 230-210°C. Тривалість випікання: 17 хв.

Булочка Тріада