Рецептури

Дрібноштучні вироби

Булочки, рогалики, круасани тощо на різних видах борошна.

Сортувати за
1 2 3
Пончик Австрійський

Пончик з характерним дрібнопористим м'якушем та боками золотавого кольору.

Ромова бабка-бріош

Особлива ніжна та волога текстура м'якішу, та неперевершена смакоароматика бабки стане фаворитом вашого столу.

Булочка Мамонт

Молочно-ванільна булочка з привабливим декором та прошаруванням з білого шоколаду.

Булочка ванільний ранок

Булочка з характерним рівномірним дрібнопористим м'якушем та витонченим ванільно-молочним смаком і ароматом.

Булочка Кайзер зернова

Булочка кайзер збагачена вмістом стародавньої зернової культури голозерного зерна та соцевиці.

Чіабатта Ягеллонська

Чіабатта з високою пористістю м’якішу та хрусткою шкоринкою, з особливим зовнішнім виглядом та смаком. Чиста етикетка.

Булочка Веггі Гриль

Надзвичайно багатогранний смак та пікантний аромат.

Булочка Веггі

Збагачена вмістом голозерного вівса, соцевиці та ячмінно-солодовим екстрактом.

Булочка для хот-догу Невада

Ніжний м'якуш та тонка шкоринка булочки для хот-догу.

Булочка для гамбургеру Каліфорнія

Булочка вражає рівномірною дрібнопористою структурою м‘якушу, витонченим ванільним смаком та ароматом.

Турецький бублик Сіміт

Смачні бублики до сніданку та перекусів. Смакуюють як з маслом, медом або варенням, так і сиром і томатами.

Булочка Боло

Ніжна булочка з начинкою чи без, за формою схожа на колобка.

1 2 3