Рецептури
Булочка для хот-догу Невада

Ніжний м'якуш та тонка шкоринка булочки для хот-догу.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,010 кг Софт Тач
0,045 кг дріжджі пресовані
0,015 кг сіль
0,060 кг цукор
0,060 кг олія соняшникова
0,540 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто на І шв. – 4 хв., потім ІІ шв. – 6 хв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 23-25°С. Бродіння тіста: 5 хв. в умовах цеху.

    Поділити тісто на заготовки по 70-75 г, округлити та придати їм продовгувату форму, покласти до спеціальної форми. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: 190°C. Тривалість випікання: 9 хв. без пару.

    Після охолодження булочки помістити в камеру-шокер (t= -30°С) на 50-60 хв. Потім перемістити до морозильної камери (t= -18°С).

Булочка для хот-догу Невада