Рецептури Рецептури

Булочка для хот-догу Невада

Ніжний м'якуш та тонка шкоринка булочки для хот-догу.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Софт Тач
0,045 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   сіль
0,060 кг   цукор
0,060 кг   олія соняшникова
0,540 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто на І шв. – 4 хв., потім ІІ шв. – 6 хв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 23-25°С. Бродіння тіста: 5 хв. в умовах цеху.

Поділити тісто на заготовки по 70-75 г, округлити та придати їм продовгувату форму, покласти до спеціальної форми. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 190°C. Тривалість випікання: 9 хв. без пару.

Після охолодження булочки помістити в камеру-шокер (t= -30°С) на 50-60 хв. Потім перемістити до морозильної камери (t= -18°С).

Булочка для хот-догу Невада