Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Батон Фермерський

Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.

Батон Крафен

Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Булка Фінська

Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.

Булка Фінська Паноплюс

Натхненний традиційною фінською рецептурою, цей хліб поєднує в собі натуральні зернові інгредієнти, багатий темний м’якуш і приємний глибокий смак. Ідеально підходить для щоденного споживання, забезпечуючи збалансоване харчування та користь для здоров’я.

Чіабатта житня

Чіабатта з яскравим смаком та ароматом на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та месясі, та заквасці.

Калач Королівський

Справді королівський смак виробу.

Хліб Альпійський

Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.

Хліб Арарат

Хліб заварний формовий зі смаком хмелю, спецій та зерен. Можна випікати трикутної форми, у формі колодязя чи продовговатої форми.

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Хліб Баварський

Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.

Хліб білий Французький

Хліб з технологією нічного холодного бродіння на заквасці з насиченим смаком та ароматом, вологим м'якушем та ароматною шкоринкою.