Рецептури Рецептури

Багети

Багети класичні, на різних видах борошна, з різною текстурою м'якішу та шкоринкою.

Сортувати за
Багет Балканський

Глибокий, насичений смак та крупнопористий м'якіш, рельєфна шкоринка нагадує береги сильно порізані бухтами і затоками, круті і скелясті.

Багет Форте

Багет на заквасці, з насиченим смаком та ароматом. Чиста етикетка.

Багет Класичний

Класичний білий багет чудово підійде для приготування канапок з рибою, ікрою тощо.

Багет Ягеллонський

Неперевершений аромат, крупні пори м'якішу та хруст шкоринки. Продукт з натуральним вмістом інгредієнтів, без використання штучних інгредієнтів, ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку та консервантів.

Міні-багет Егейський

Яскраво виражений гречаний смак та аромат, пухкий м'якіш, корисні для організму вітаміни та мінерали (Fe, Mg, Ca).

Багет Неаполітанський

Запашний багет з яскраво вираженим смаком та ароматом томату, цибулі, спецій, паприки, орегано та базиліку за старовинним італійським рецептом.