

Багет Південний
Багет Південний
Багет на заквасці з цільнозернового борошна з хрусткою апетитною скоринкою, великою порою та неперевершеною смкоароматикою.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
4,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
3,000 кг | Голден Нектар | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
2,000 кг | Сіль | |
75,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 10 хв. на 2-й швидкості.
- Воду вносити поступово: одразу 80%, решту після розвинення клейковинного вікна.
- Температура тіста 26-27°С, попереднє бродіння тіста 30-40 хв. у боксах в умовах цеху.
- Зробити складання, ламінування тіста.
- Після обминки витримати тісто 20 хв, викласти на стіл для формування та поділити на прямокутники потрібної ваги.
- Формувати у вигляді міні-багета, покласти в овальні кошики та відправити у камеру ферментації.
- Кінцеве вистоювання 40 хв. при температурі 30°С та відносній вологості повітря 75%.
- Викласти розстояні заготовки з кошиків на посадчик та розтягнути до довжини багета 40-50 см.
- Перед випіканням на тістовій заготовці зробити надрізи.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 240-220°С протягом 16-18 хв. з парозволоженням на початку випікання.
- Тривалість випікання може змінюватись від маси тістової заготовки та конструктивних особливостей обладнання.
