Рецептури
Багет Заварний

Хруста шкоринка, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,400 кг борошно пшеничне в/г
0,400 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг борошно житнє обдирне
0,010 кг Нордікс Супер Нью
0,300 кг Живі зерна Дарк
0,030 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,500 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: замісити всі інгредієнти рецептури протягом 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста протягом 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою по 0,350 кг, заокруглити та сформувати багети. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням надрізати заготовки.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 220°С з парозволоженням протягом 20-22 хв. Ротаційна піч: температура випікання 210°С з парозволоженням протягом 17-18 хв.

Багет Заварний