Рецептури Рецептури

Багет Заварний

Хруста шкоринка, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

Тісто

0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг   борошно житнє обдирне
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,300 кг   Живі зерна Дарк
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити всі інгредієнти рецептури протягом 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста протягом 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою по 0,350 кг, заокруглити та сформувати багети. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням надрізати заготовки.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 220°С з парозволоженням протягом 20-22 хв. Ротаційна піч: температура випікання 210°С з парозволоженням протягом 17-18 хв.

Багет Заварний