Рецептури Рецептури

Міні-багет Егейський

Яскраво виражений гречаний смак та аромат, пухкий м'якіш, корисні для організму вітаміни та мінерали (Fe, Mg, Ca).

Тісто

0,750 кг   борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Гречаний хліб
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Альфа Бейс
0,015 кг   сіль
0,600 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто на I шв. протягом 8 хв. та на II шв. протягом 2 хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 10-15 хв. Тісто ділимо на шматочки по 0,250 кг та заокруглюємо. Заокруглені тістові заготовки закручуємо в багети і кладемо в багетні листи. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою багети посипаємо житнім борошном і робимо надрізи.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 220-200°С протягом 20-25 хв. (для заготовок масою 0,250 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.

Міні-багет Егейський