Рецептури Рецептури

Чіабатта Аморе Рустік

Хрустка чіабатта з великою порою та золотавою хрусткою скоринкою на заквасці з цільнозернового борошна.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
6,000 кг   Аморе Віт Рустік
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
2,000 кг   Сіль
2,000 кг   Дріжджі пресовані
77,000 кг   Вода

Спосіб приготування

  • Змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на І швидкості та 8-10 хв. на ІІ швидкості тістоміса (поступово додавши решту води).
  • Температура тіста: 22-24 °C.
  • Ферментація тіста: 120 хв. в умовах цеху (через кожні 45 хв. обминка).
  • Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист.
  • Релаксація тіста: 5-10 хв.

Більше

Параметри випікання:

  • 250°C – 230°C
  • 13-16 хв.

Натуральна суха закваска Аморе Віт Рустік

Чіабатта Аморе Рустік