

Чіабатта Аморе Рустік
Чіабатта Аморе Рустік
Хрустка чіабатта з великою порою та золотавою хрусткою скоринкою на заквасці з цільнозернового борошна.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Сіль | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
77,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
- Змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на І швидкості та 8-10 хв. на ІІ швидкості тістоміса (поступово додавши решту води).
- Температура тіста: 22-24 °C.
- Ферментація тіста: 120 хв. в умовах цеху (через кожні 45 хв. обминка).
- Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист.
- Релаксація тіста: 5-10 хв.
Більше
