

Булочка Норвезький кошик
Булочка Норвезький кошик
Витончений ванільний смак та аромат булочки у формі кошика.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,180 кг | цукор | |
0,100 кг | маргарин | |
0,100 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль | |
0,350 кг | вода |
Начинка
0,300 кг | Чоколіна |
Наповнювач
0,180 кг | грецький горіх |
Покриття
0,050 кг | яйця |
Декор
0,040 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто на 1-й швидкості протягом 6 хв. та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 20-25 хв., уникаючи звітрення.
- На тісторозкатувальній машині розкатати тісто товщиною до 0,5-0,8 мм.
- На більшу частину розкатаного пласта нанести начинку Чоколіну шоколад та посипати горіхами.
- Руками загнути третину тіста без начинки наверх до середини, після чого повторити з другою третиною тіста.
- Складений пласт тіста, прошарований начинкою, покласти на лист, потім накрити харчовим поліетиленом та охолодити протягом 15 хв.
- Охолоджений пласт нарізати смужками шириною 1,0 см,
- Після чого смужку підкрутити руками на столі, злегка розтягуючи та придати потрібну форму.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості 75%.
- Перед випіканням змастити яйцем та посипати мигдальними пластівцями.
Параметри випікання:
- Температура випікання 175-180°С. Час випікання 10-12 хв.
