Здоба Здоба

Булочка Полуничка

Ніжна здобна булочка зі смаком полуниці та шоколадними дропсами.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Джеммі Полуниця
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   сіль
0,060 кг   маргарин 72%
0,005 кг   Аква Софт
0,380 кг   вода

Наповнювач

0,150 кг   Шарлі Деко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста.  Тривалість замісу: І шв. 4 хв., ІІ шв. – 6 хв. Дропси додати в кінці замісу. Температура тіста 26-28°C. Релаксація тіста – 10 хв. Сформувати тістові заготовки по 65 г та покласти їх на деко. Змазати заготовки яєчним меланжем

Кінцеве вистоювання: 60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 35-37°C. Перед випіканням повторно змазати заготовки яєчним меланжем.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 190°C, випікати без пару

Тривалість випікання: 8 хв.

Подова піч: 240-210°C, випікати без пару

Тривалість випікання: 8-10 хв.

Булочка Полуничка