Здоба Здоба

Булочка Три Смаколика

Пухке, майже тістечкове тісто створює легку та м’яку основу з рівномірною дрібною порою. Всередині — щедра макова начинка та соковита вишня, що надає цій здобі приємну кислинку.

Тісто

75,000 кг   Борошно пшеничне в/г
25,000 кг   Кекс Фісташковий
12,000 кг   Маргарин 72%
8,000 кг   Цукор
5,000 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Сіль
40,000 кг   Вода

Начинка

25,000 кг   Макова Начинка
25,000 кг   Фрутбері Вишня

Оздоблення

5,000 кг   Яйця

Спосіб приготування

Тісто:

  • З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто 6 хв. на першій швидкості і 2 хв. на другій швидкості.
  • Температура тіста 27-28°C.
  • Бродіння тіста 10 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Начинка:

Формування:

  • Розкатати тісто у пласт товщиною 5 мм, начинку рівномірно розмастити по всій площині розкатаного тіста.
  • Скласти тісто у три шари та знову розкатати до товщини 10 мм.
  • З одного боку зробити розрізи та скрутити рулет, щоб розрізи були зверху.
  • Сформований рулет розділити на вироби бажаною довжини.
  • Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря ±75%.
  • Після вистоювання змазати яєчним меланжем.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура випікання 190°C протягом 25-30 хв. (температурні режими та тривалість випікання можуть змінюватись від конструктивних особливостей обладнання).
Булочка Три смаколика