

Булочка Три Смаколика
Булочка Три Смаколика
Пухке, майже тістечкове тісто створює легку та м’яку основу з рівномірною дрібною порою. Всередині — щедра макова начинка та соковита вишня, що надає цій здобі приємну кислинку.
Тісто
75,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | Кекс Фісташковий | |
12,000 кг | Маргарин 72% | |
8,000 кг | Цукор | |
5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Сіль | |
40,000 кг | Вода |
Начинка
25,000 кг | Макова Начинка | |
25,000 кг | Фрутбері Вишня |
Оздоблення
5,000 кг | Яйця |
Спосіб приготування
Тісто:
- З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто 6 хв. на першій швидкості і 2 хв. на другій швидкості.
- Температура тіста 27-28°C.
- Бродіння тіста 10 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Начинка:
- Перемішати до однорідності Макову начинку з Фрутбері Вишня.
Формування:
- Розкатати тісто у пласт товщиною 5 мм, начинку рівномірно розмастити по всій площині розкатаного тіста.
- Скласти тісто у три шари та знову розкатати до товщини 10 мм.
- З одного боку зробити розрізи та скрутити рулет, щоб розрізи були зверху.
- Сформований рулет розділити на вироби бажаною довжини.
- Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря ±75%.
- Після вистоювання змазати яєчним меланжем.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 190°C протягом 25-30 хв. (температурні режими та тривалість випікання можуть змінюватись від конструктивних особливостей обладнання).
