Здоба Здоба

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Маківник Зимова казка

Маківник (маковник, макова бабка або маковий рулет) – варіанти назв цього виробу різняться в залежності від регіону, в якому виготовляють. Але поєднує їх всіх велика кількість макової начинки, яку дуже полюбляють українці. Ми ж пропонуємо свій, осучаснений спосіб формування здоби з маком, яка буде цікавою не тільки на Різдво, але й в будь яку пору року.

Пампухи Різдвяні

Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.

Пандоро Два кольори

Шоколадно-ванільна різдвяна зірка з оригінальним візерунком та особливо вологою та ніжною текстурою м'якушки.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Пандоро Кампанія

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.

Пандоро Крафен Світ

Пандоро настільки інтегрувався в українське Різдво, що його можна впевнено додавати до візиток сучасної різдвяної випічки. Цей повітряний кекс з шоколадною начинкою перед вживанням рекомендовано нагріти та смакувати теплим.

Панетон Італійський

Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.

Панетон Італійський 2024

Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

Папушник Чоко

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з шоколадним смаком та шоколадними дропсами.

Папушник Гастрономічний

Хочете спробувати дійсно щось незвичне? Гастрономічний папушник з сиром, шинкою та в’яленими томатами мало чим схожий на класичну паску з родзинками, цукатами та іншою начинкою. Спробуйте і здивуйте близьких!

Папушник Святковий

Папушниками називали саме м’який хліб, який готували на Великдень чи інші релігійні свята. Страва є частиною класичної української кухні. Тому й зараз пропонуємо приготувати цей смачний святковий хліб.