Бублик Козацька вісімка
Бублик Козацька вісімка
Заквасний бублик з корисним вмістом: містить цільнозернове борошно, сироп пророщених зерен та шипшини.
Тісто
| 80,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Борошно пшеничне цільнозернове | |
| 20,000 кг | Леквар Білий Сапфір | |
| 3,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
| 1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 2,500 кг | Дріжджі пресовані | |
| 5,000 кг | Олія соняшникова | |
| 2,000 кг | Вода |
Оздоблення
| 7,000 кг | Кунжут |
Спосіб приготування
Замісити тісто:
- 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 24-26°С.
- Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на шматки вагою 0,230 кг.
- Сформувати кульки, дати відлежатись 10-15 хв.
- Заготовки розкатати у джгут довжиною приблизно 60 см, сформувати коло з переплетенням, після чого перекрутити та сформувати у вигляді вісімкки, змочити у воді та оздобити кунжутом.
- Викласти на листи. Остаточне вистоювання 60-80 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 75%.
Більше
Ротаційна піч: температура випікання 230-200°С протягом 16-18 хв., з парозволоженням на початку випікання.
*Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від конструктивних особливостей технологічного обладнання.
