Рецептури Рецептури

Бублик Козацька вісімка

Заквасний бублик з корисним вмістом: містить цільнозернове борошно, сироп пророщених зерен та шипшини.

Тісто

80,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Борошно пшеничне цільнозернове
20,000 кг   Леквар Білий Сапфір
3,000 кг   Аморе Віт Рустік
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
2,500 кг   Дріжджі пресовані
5,000 кг   Олія соняшникова
2,000 кг   Вода

Оздоблення

7,000 кг   Кунжут

Спосіб приготування

Замісити тісто: 

  • 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
  • Температура тіста 24-26°С.
  • Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на шматки вагою 0,230 кг.
  • Сформувати кульки, дати відлежатись 10-15 хв.
  • Заготовки розкатати у джгут довжиною приблизно 60 см, сформувати коло з переплетенням, після чого перекрутити та сформувати у вигляді вісімкки, змочити у воді та оздобити кунжутом.
  • Викласти на листи. Остаточне  вистоювання 60-80 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 75%.

Більше

Ротаційна  піч: температура випікання 230-200°С протягом 16-18 хв., з парозволоженням на початку випікання.

*Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від конструктивних особливостей технологічного обладнання.

Бублик Козацька вісімка