Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Пампухи Різдвяні
Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.
Пандоро Два кольори
Шоколадно-ванільна різдвяна зірка з оригінальним візерунком та особливо вологою та ніжною текстурою м'якушки.
Пандоро Фісташковий
Вишуканий італійський десерт, що поєднує в собі ніжність класичного італійського пандоро та досконалість фісташкової начинки Чоколіна.
Пандоро Кампанія
Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.
Пандоро Кампанія
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Пандоро Крафен Світ
Пандоро настільки інтегрувався в українське Різдво, що його можна впевнено додавати до візиток сучасної різдвяної випічки. Цей повітряний кекс з шоколадною начинкою перед вживанням рекомендовано нагріти та смакувати теплим.
Панетон Італійський
Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.
Панетон Італійський 2024
Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.
Панетон Ломбардійський
Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).
Панетон Міланський
У рецептурі справжнього італійського панетону важливо ретельно обирати не тільки високоякісні інгредієнти, але й дотримуватися покрокової технології виробництва. Порядок закладання інгредієнтів, тривалість бродіння, температура опари чи тіста, і навіть температура всередині виробу під час випікання - все має значення.
Папушник Чоко
Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з шоколадним смаком та шоколадними дропсами.
Папушник Гастрономічний
Хочете спробувати дійсно щось незвичне? Гастрономічний папушник з сиром, шинкою та в’яленими томатами мало чим схожий на класичну паску з родзинками, цукатами та іншою начинкою. Спробуйте і здивуйте близьких!
