

Міні-рулетики з корицею
Міні-рулетики з корицею
Це маленькі задоволення з великим характером. Ніжне, м’яке тісто з вершковим відтінком огортає щедру порцію ароматної коричної начинки. Завдяки акуратному скручуванню рулетики мають апетитну спіраль, а золотиста поверхня зі смачною глянцевістю одразу приваблює погляд. Кожен шматочок дарує теплоту кориці, легку солодкість і м’якість здоби – ідеальний формат для перекусу, кавової паузи чи сімейного частування.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,500 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | цукор | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
2,000 кг | Софт Тач | |
23,000 кг | вода | |
1,400 кг | сіль | |
3,000 кг | Гамма Фреш |
Начинка
40,500 кг | Фесті Кориця | |
22,500 кг | вода |
Покриття
4,700 кг | яйця | |
0,430 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну розкатати тісто товщиною 2-2,5 мм (ширина пласта 32 см), рівномірно нанести начинку та скрутити в рулет. Нарізати на заготовки довжиною 3,5-4 см. Вага тістової заготовки 44-48 г. Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем.
Начинка: Фесті Кориця з водою перемішати в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. та залишити для набухання на 15-20 хв.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 230 °C, тривалість 7-8 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
