Здоба Здоба

Міні-рулетики з корицею

Це маленькі задоволення з великим характером. Ніжне, м’яке тісто з вершковим відтінком огортає щедру порцію ароматної коричної начинки. Завдяки акуратному скручуванню рулетики мають апетитну спіраль, а золотиста поверхня зі смачною глянцевістю одразу приваблює погляд. Кожен шматочок дарує теплоту кориці, легку солодкість і м’якість здоби – ідеальний формат для перекусу, кавової паузи чи сімейного частування.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
5,500 кг   дріжджі пресовані
15,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
2,000 кг   Софт Тач
23,000 кг   вода
1,400 кг   сіль
3,000 кг   Гамма Фреш

Начинка

40,500 кг   Фесті Кориця
22,500 кг   вода

Покриття

4,700 кг   яйця
0,430 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й  швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну  розкатати тісто товщиною 2-2,5 мм (ширина пласта 32 см), рівномірно нанести начинку та скрутити в рулет. Нарізати на заготовки довжиною 3,5-4 см. Вага тістової заготовки 44-48 г. Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем.

Начинка: Фесті Кориця з водою перемішати в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. та залишити для набухання на 15-20 хв. 

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 230 °C, тривалість 7-8 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі. 

Міні-рулетики з корицею