Пандоро Кампанія
Пандоро Кампанія
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Тісто
| 100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Панетон Верона | |
| 6,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 25,000 кг | Цукор | |
| 0,700 кг | Сіль | |
| 3,000 кг | Голден Нектар | |
| 40,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 55,000 кг | Яйця | |
| 10,000 кг | Вода | 
Начинка
| 60,000 кг | Чоколіна шоколад | 
Спосіб приготування
Тіста: 
- Змішати всі інгредієнти крім масла та лише 100 г цукру.
 - Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса.
 - Потім додати масло та місити 4 хв. на другій швидкості, додати другу половину цукру та домісити 4 хв. на 2-ій швидкості до появи розвиненого клейковинного вікна.
 - Температура тіста 28-30°С.
 - Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
 - Поділити тісто на заготовки по 650 г та покласти до спеціальних металевих форм.
 - Кінцева ферментація 120-150 хв. при температурі 36-38°С та відносній вологості 80%.
 
Параметри випікання: 
Випікати з подачею пари на початку процесу. 
Ротаційна піч: температура 190-170°С протягом 25-27 хв. 
Подова піч: температура 190°С протягом 28-30 хв.
Начинки: 
Після охолодження вироби начинити Чоколіною по 0,150 кг. Прикрасити за бажанням.
                