Пандоро Кампанія
Пандоро Кампанія
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Тісто
| 100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Панетон Верона | |
| 6,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 25,000 кг | Цукор | |
| 0,700 кг | Сіль | |
| 3,000 кг | Голден Нектар | |
| 40,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 55,000 кг | Яйця | |
| 10,000 кг | Вода |
Начинка
| 60,000 кг | Чоколіна шоколад |
Спосіб приготування
Тіста:
- Змішати всі інгредієнти крім масла та лише 100 г цукру.
- Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса.
- Потім додати масло та місити 4 хв. на другій швидкості, додати другу половину цукру та домісити 4 хв. на 2-ій швидкості до появи розвиненого клейковинного вікна.
- Температура тіста 28-30°С.
- Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки по 650 г та покласти до спеціальних металевих форм.
- Кінцева ферментація 120-150 хв. при температурі 36-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пари на початку процесу.
Ротаційна піч: температура 190-170°С протягом 25-27 хв.
Подова піч: температура 190°С протягом 28-30 хв.
Начинки:
Після охолодження вироби начинити Чоколіною по 0,150 кг. Прикрасити за бажанням.
