Хала Чоколядова
Хала Чоколядова
Абсолютно новий відтінок смаків, який відразу вподобає споживач. Це дійсно особливе задоволення смаком, що однозначно посяде місце бест-селера серед іншого асортименту продукції. До сніданку з чашечкою кави, скибочка… з вершковим маслом та домашнім джемом. Проте, це справжня насолода в будь-який час доби!
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
15,000 кг | цукор | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | олія соняшникова | |
1,500 кг | сіль | |
40,000 кг | вода | |
10,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі сухі інгредієнти, додати воду та 80% олії. Замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Решту олії додати після формування клейковинного каркасу. В кінці замісу додати Шарлі Деко Дарк. Температура тіста 24-26°С. Тривалість попереднього бродіння 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати та заокруглити тістові заготовки, із розрахунку 3 кульки по 0.150 кг на один виріб. Релаксація тістових заготовок 20 хв. Сформувати джгути та скласти їх в плетінку. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 220-180°С протягом 20-25 хв.