Хліб Бріош
Хліб Бріош
Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.
Тісто
| 1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,015 кг | Софт Тач | |
| 0,300 кг | яйця | |
| 0,200 кг | масло вершкове | |
| 0,150 кг | цукор | |
| 0,012 кг | сіль | |
| 0,050 кг | дріжджі пресовані | |
| 0,185 кг | молоко пастеризоване |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи звітрення. Тісто поділити на шматки 0,050 кг, заокруглити та викласти в форми для тостового хліба по 12 шт. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 60 хв. та відносній вологості 75-78%. Перед посадкою в піч змастити яйцем.
Параметри випікання:
Температура випікання 200-190°С. Тривалість випікання 24 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі).
