Здоба Здоба

Макова Панянка

Булочка у формі зірки — це поєднання традиційної начинки і сучасної подачі, яка обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Така форма не лише прикрашає виріб, а й дозволяє рівномірно розподілити макову начинку у виробі.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Панетон Верона
4,5000 кг   Дріжджі пресовані
15,000 кг   Цукор
10,000 кг   Маргарин 72%
1,000 кг   Сіль
42,000 кг   Вода

Начинка

53,000 кг   Макова Начинка Маківка

Спосіб приготування

  • Замісити тісто на 1-й швидкості протягом 4-5 хв. та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса до стану добре розвиненої клейковини.
  • Температура тіста 27-28°С, бродіння 10-15 хв., в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Вологість тіста 32,4%.
  • Поділити на заготовки по 0,09 кг, розкатати, розмастити начинку (0,025-0,03 кг на одну заготовку), закрутити в рулет та закріпити краї.
  • Не до кінця розрізати заготовку на сегменти, покласти на листи.
  • Кінцеве вистоювання 50-70 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%.
  • Перед випіканням змастити яйцем.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С.
  • Тривалість випікання 10-12 хв.
  • Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Більше

Майстер-клас з формування Макової панянки ви знайдете на нашому Youtube каналі.

Макова Панянка