

Макова Панянка
Макова Панянка
Булочка у формі зірки — це поєднання традиційної начинки і сучасної подачі, яка обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Така форма не лише прикрашає виріб, а й дозволяє рівномірно розподілити макову начинку у виробі.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Панетон Верона | |
4,5000 кг | Дріжджі пресовані | |
15,000 кг | Цукор | |
10,000 кг | Маргарин 72% | |
1,000 кг | Сіль | |
42,000 кг | Вода |
Начинка
53,000 кг | Макова Начинка Маківка |
Спосіб приготування
- Замісити тісто на 1-й швидкості протягом 4-5 хв. та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса до стану добре розвиненої клейковини.
- Температура тіста 27-28°С, бродіння 10-15 хв., в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Вологість тіста 32,4%.
- Поділити на заготовки по 0,09 кг, розкатати, розмастити начинку (0,025-0,03 кг на одну заготовку), закрутити в рулет та закріпити краї.
- Не до кінця розрізати заготовку на сегменти, покласти на листи.
- Кінцеве вистоювання 50-70 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%.
- Перед випіканням змастити яйцем.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С.
- Тривалість випікання 10-12 хв.
- Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Більше
Майстер-клас з формування Макової панянки ви знайдете на нашому Youtube каналі.
