Здоба Здоба

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Ломбардійський панетон

Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.

Маківник Зимова казка

Маківник (маковник, макова бабка або маковий рулет) – варіанти назв цього виробу різняться в залежності від регіону, в якому виготовляють. Але поєднує їх всіх велика кількість макової начинки, яку дуже полюбляють українці. Ми ж пропонуємо свій, осучаснений спосіб формування здоби з маком, яка буде цікавою не тільки на Різдво, але й в будь яку пору року.

Макова Панянка

Булочка у формі зірки — це поєднання традиційної начинки і сучасної подачі, яка обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Така форма не лише прикрашає виріб, а й дозволяє рівномірно розподілити макову начинку у виробі.

Пампухи Різдвяні

Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.

Пандоро Два кольори

Шоколадно-ванільна різдвяна зірка з оригінальним візерунком та особливо вологою та ніжною текстурою м'якушки.

Пандоро Фісташковий

Вишуканий італійський десерт, що поєднує в собі ніжність класичного італійського пандоро та досконалість фісташкової начинки Чоколіна.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Пандоро Кампанія

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.

Пандоро Крафен Світ

Пандоро настільки інтегрувався в українське Різдво, що його можна впевнено додавати до візиток сучасної різдвяної випічки. Цей повітряний кекс з шоколадною начинкою перед вживанням рекомендовано нагріти та смакувати теплим.

Панетон Італійський

Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.

Панетон Італійський 2024

Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).