

Крафін з горіховою начинкою
Крафін з горіховою начинкою
Сучасна інтерпретація класичної випічки, що поєднує форму мафіну й шаруватість круасана. Завдяки спеціальному тісту та особливій технології формування крафін вирізняється ніжною структурою, виразними шарами й апетитною скоринкою. У середині — багата горіхова начинка з насиченим смаком та тонкими карамельними відтінками. Вона надає виробу глибини й гармонії, створюючи ідеальний баланс між солодкістю та горіховою благородністю.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Крафен Світ | |
6,000 кг | дріжджі пресовані | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
20,000 кг | цукор | |
1,200 кг | сіль | |
20,000 кг | яйця | |
32,000 кг | вода |
Начинка
37,500 кг | Фесті Горіх | |
22,500 кг | вода |
Покриття
10,000 кг | Палетта Нейтральна | |
3,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості (з 1/3 цукру і 1/2 маргарину) та 5 хв. на 2-й швидкості. Потім 3-4 хв. на 1-й швидкості (додавши залишок цукру) та 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши решту маргарину). Температура тіста 28-29°С, Бродіння 40-60 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,400 кг, заокруглити, залишити для релаксації на 5-10 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати заготовки та нанести начинку (з розрахунку 0,100-0,110 кг на один виріб), закрутити в рулет, розрізати не до кінця заготовку та сформувати у вигляді крафіну. Покласти у форми. Кінцеве вистоювання 70-100 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%.
Начинка: змішати Фесті Горіх з водою в міксері протягом 2-3 хв. за допомогою бітера на низькій швидкості та залишити на 20 хв. для набухання в умовах цеху.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С. Час випікання 23-28 хв., з парозволоженням на початку випікання.
Покриття: Палетту Нейтральну розігріти з водою до повного розчинення Палетти та покрити охолоджені вироби.
