Рецептури Рецептури

Булочка Твіст яблуко-лісова ягода

Ванільна здобна булочка з подвійним фруктовим смаком: яблуком та лісовою ягодою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
10,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
28,000 кг   вода
10,000 кг   Голден Нектар

Начинка

50,000 кг   Фрутбері Яблуко
63,000 кг   Фрутбері Лісова Ягода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг. Заокруглити та залишити для релаксації на 5-10 хв. Формування: розкатати тістову заготовку, розмазати рівномірним шаром 0,025 кг начинку Фрутбері Яблуко на одну тістову заготовку, закрутити в рулет, розрізати не до кінця та закрутити. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням відсадити в центр заготовки з кондитерського мішка начинку Фрутбері Лісова Ягода 0,020-0,022 кг та змастити яйцем.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: темпераутра 185°С протягом 10-12 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка Твіст яблуко-лісова ягода