Булочка дотик сонця
Булочка дотик сонця
Витончений ванільний аромат, смак гарбузово-морквяного смузі та абрикосово-сирна начинка.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
1,500 кг | Софт Тач | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
18,000 кг | цукор | |
12,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
1,000 кг | сіль | |
27,000 кг | вода |
Начинка
32,000 кг | сир кисломолочний | |
8,000 кг | цукор | |
5,000 кг | яйця | |
2,000 кг | Сафтія | |
44,000 кг | Фрутбері Абрикос |
Покриття
5,000 кг | яйця |
Декор
6,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
4,000 кг | цукор | |
3,000 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Поділити тісто на заготовки масою по 0,090 кг, округлити і залишити відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування.
Сформувати виріб, відсадити начинку.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%
Декор: змішати всі інгредієнти до утворення пісочної крихти.
Перед посадкою в піч змастити меланжем і декорувати пісочною крихтою.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).