Рецептури Рецептури

Булочка дотик сонця

Витончений ванільний аромат, смак гарбузово-морквяного смузі та абрикосово-сирна начинка.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
18,000 кг   цукор
12,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
1,000 кг   сіль
27,000 кг   вода

Начинка

32,000 кг   сир кисломолочний
8,000 кг   цукор
5,000 кг   яйця
2,000 кг   Сафтія
44,000 кг   Фрутбері Абрикос

Покриття

5,000 кг   яйця

Декор

6,000 кг   борошно пшеничне в/г
4,000 кг   цукор
3,000 кг   маргарин

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Поділити тісто на заготовки масою по 0,090 кг, округлити і залишити відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування.

Сформувати виріб, відсадити начинку.

Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%

Декор: змішати всі інгредієнти до утворення пісочної крихти.

Перед посадкою в піч змастити меланжем і декорувати пісочною крихтою.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).

Булочка дотик сонця