Рулет сирний зі сливою
Рулет сирний зі сливою
Ніжне тістечко-рулетик із розрізом приховує всередині делікатний сирний крем та соковиту сливу.
Тісто
| 0,700 кг | Яйця | |
| 0,300 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,400 кг | Цукор | |
| 0,100 кг | Біска Мульті Бейс | |
| 0,025 кг | Вода | |
| 0,075 кг | Олія соняшникова |
Крем-мус
| 0,160 кг | Зеесан Сирний | |
| 0,260 кг | Вода | |
| 0,250 кг | Чоколіна Вайт | |
| 0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
| 0,250 кг | Фрутбері Слива |
Крем
| 0,090 кг | Зеесан Сирний | |
| 0,180 кг | Вода | |
| 0,180 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Декор
| 0,180 кг | Слива | |
| 0,063 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
- В кінці ввести олію на першій швидкості.
- Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем-мус:
- Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками.
- В кінці додати Фрутбері Слива.
- Перемішати до однорідної маси.
Крем:
- Зеесан Сирний розмішати у воді та з'єднати зі збитими вершками.
Декор:
- Ганаш Чоко Дарк розтопити до 40°С.
Формування:
- На охолоджений бісквіт нанести шар крем-мусу та закрутити в рулет.
- Охолодити, нарізати на порції шириною 4 см.
- Зробити надрізи посередині рулетиків, наповнити кремом.
- Декорувати сливою (чорносливом) та Ганашем Чоко Дарк.
