Рецептури Рецептури

Рулет сирний зі сливою

Ніжне тістечко-рулетик із розрізом приховує всередині делікатний сирний крем та соковиту сливу.

Тісто

0,700 кг   Яйця
0,300 кг   Борошно пшеничне в/г
0,400 кг   Цукор
0,100 кг   Біска Мульті Бейс
0,025 кг   Вода
0,075 кг   Олія соняшникова

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,260 кг   Вода
0,250 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   Фрутбері Слива

Крем

0,090 кг   Зеесан Сирний
0,180 кг   Вода
0,180 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Декор

0,180 кг   Слива
0,063 кг   Ганаш Чоко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
  • В кінці ввести олію на першій швидкості.
  • Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см). 

Параметри випікання:

  • Випікати  при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками.
  • В кінці додати Фрутбері Слива.
  • Перемішати до однорідної маси.

Крем:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді та з'єднати зі збитими вершками.

Декор:

Формування:

  • На охолоджений бісквіт нанести шар крем-мусу та закрутити в рулет.
  • Охолодити, нарізати на порції шириною 4 см.
  • Зробити надрізи посередині рулетиків, наповнити кремом.
  • Декорувати сливою (чорносливом) та Ганашем Чоко Дарк.

Рулет сирний зі сливою