Гамбургери гарбузові
Гамбургери гарбузові
Гамбургери на гарбузово-морквяному смузі з самобутньою смако-ароматикою та приємним жовтим кольором м'якушу.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний Бурштин | |
10,000 кг | Голден Нектар | |
10,000 кг | олія соняшникова | |
2,000 кг | сіль | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Супер Софт | |
37,000 кг | вода |
Декор
10,000 кг | насіння гарбуза |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 25-27°С. Попереднє вистоювання 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Сформувати тістові заготовки вагою 0,100 кг та заокруглити. Декорувати заготовки гарбузовим насінням. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
Температура випікання 200°С протягом 10-12 хв., з парозволоження на початку випікання.