Рецептури Рецептури

Гамбургери гарбузові

Гамбургери на гарбузово-морквяному смузі з самобутньою смако-ароматикою та приємним жовтим кольором м'якушу.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний Бурштин
10,000 кг   Голден Нектар
10,000 кг   олія соняшникова
2,000 кг   сіль
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   Супер Софт
37,000 кг   вода

Декор

10,000 кг   насіння гарбуза

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 25-27°С. Попереднє вистоювання 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Сформувати тістові заготовки вагою 0,100 кг та заокруглити. Декорувати заготовки гарбузовим насінням. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

Температура випікання 200°С протягом 10-12 хв., з парозволоження на початку випікання.

Гамбургери гарбузові