Булочки гарбузові крученики
Булочки гарбузові крученики
Булочки мають самобутню смако-ароматику та приємний жовтий колір.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
10,000 кг | Аморе Меланж Віт | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
6,000 кг | насіння гарбуза | |
53,000 кг | вода |
Наповнювач
5,000 кг | томати в'ялені | |
10,000 кг | Сир Фета | |
4,000 кг | Сир Голландський 45% |
Декор
1,000 кг | Сир Голландський 45% |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість тістоміса. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста. Температура води для замісу тіста 2-3°C. Температура тіста 23-24°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв. Потім зробити обминку та покласти тісто в пластиковий контейнер змащений жиром, накрити кришкою і поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С. Дістати тісто з камери і залишити в умовах цеху на 20-30 хв.
На підпилений борошном стіл викласти тісто і розтягнути в прямокутник. Посередині викласти частину підготовленого наповнювача, далі взяти одну сторону тіста за край і накрити наповнювач, зверху викласти другу частину наповнювача та накрити другим краєм тіста. Сформований н/ф перекласти на тканину і залишити в умовах цеху, уникаючи завітрення на 40-60 хв. Н/ф поділити на шматки вагою 0,200 кг і зверху декорувати твердим сиром.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230°С (верх) та 200°С (низ) протягом 15-18 хв. з парозволоження на початку випікання. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.