Рецептури Рецептури

Булочки гарбузові крученики

Булочки мають самобутню смако-ароматику та приємний жовтий колір.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,000 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   сіль
2,000 кг   олія соняшникова
30,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
10,000 кг   Аморе Меланж Віт
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
6,000 кг   насіння гарбуза
53,000 кг   вода

Наповнювач

5,000 кг   томати в'ялені
10,000 кг   Сир Фета
4,000 кг   Сир Голландський 45%

Декор

1,000 кг   Сир Голландський 45%

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість тістоміса. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста. Температура води для замісу тіста 2-3°C. Температура тіста 23-24°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв. Потім зробити обминку та покласти тісто в пластиковий контейнер змащений жиром, накрити кришкою і поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С. Дістати тісто з камери і залишити в умовах цеху на 20-30 хв.

На підпилений борошном стіл викласти тісто і розтягнути в прямокутник. Посередині викласти частину підготовленого наповнювача, далі взяти одну сторону тіста за край і накрити наповнювач, зверху викласти другу частину наповнювача та накрити другим краєм тіста. Сформований н/ф перекласти на тканину і залишити в умовах цеху, уникаючи завітрення на 40-60 хв. Н/ф поділити на шматки вагою 0,200 кг і зверху декорувати твердим сиром.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 230°С (верх) та 200°С (низ) протягом 15-18 хв. з парозволоження на початку випікання. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Булочки гарбузові крученики