Рецептури
Торт загадкове яблуко

Ніжне поєднання мигдалевої начинки, вершків, шоколаду та яблучного прошарку.

Тісто 1

0,022 кг   маргарин
0,036 кг   яйця
0,066 кг   цукор
0,120 кг   борошно пшеничне в/г
0,016 кг   Кукімікс Американо

Тісто 2

0,108 кг   яйця
0,083 кг   цукор
0,049 кг   вода
0,099 кг   борошно пшеничне в/г
0,021 кг   Біска Мульті Бейс
0,005 кг   Квік 96

Начинка

0,150 кг   Фрутбері Яблуко

Крем

0,200 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,130 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Наповнювач

0,040 кг   Тринідад Деко Дарк

Покриття

0,100 кг   Маропан
0,100 кг   Палетта КолдДжел

Декор 1

0,020 кг   Чоколіна шоколад

Декор 2

0,049 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,033 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,020 кг   мигдалеві пластівці

Спосіб приготування

Тісто 1: ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин та цукор, додати яйця, в кінці додати Кукімікс Американо, борошно та замісити тісто. Тісто рівномірно розкатати та викласти у форму діаметром 24 см.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°C протягом 15-17 хв.

Тісто 2: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у дві форми діаметром 22 см.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180˚С протягом 25-30 хв.

Крем: Чоколіну Вайт додати у збиті вершки та перемішати до однорідної, стійкої консистенції.

Покриття: Маропан змішати з Палеттою КолдДжел.

Декор 1: Чоколіну шоколад розігріти до 35°C.

Декор 2: Чоколіну Вайт шоколад додати у збиті вершки та перемішати до однорідної, стійкої консистенції. Мигдалеві пластівці підсмажити.

Формування виробу:

Охолоджені бісквітні н/ф розрізати на три шари. Склеїти пісочний та бісквітний напівфабрикати фруктовою начинкою Фрутбері Яблуко. На бісквіт нанести шар крему та шоколадні дропси Тринідад Деко Дарк. Після чого накрити другим шаром бісквіту, нанести знову крем та третій шар бісквіту. Боки та поверхню торта також покрити цим кремом. Охолодити. Поверхню торту покрити Маропаном та декорувати Чоколіною шоколад, кремом та мигдалевими пластівцями.

Торт загаднове яблуко