

Торт Загадкове яблуко
Торт Загадкове яблуко
Ніжне поєднання мигдалевої начинки, вершків, шоколаду та яблучного прошарку.
Тісто 1
0,022 кг | маргарин | |
0,036 кг | яйця | |
0,066 кг | цукор | |
0,120 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,016 кг | Кукімікс Американо |
Тісто 2
0,108 кг | яйця | |
0,083 кг | цукор | |
0,049 кг | вода | |
0,099 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,021 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,005 кг | Квік 96 |
Начинка
0,150 кг | Фрутбері Яблуко |
Крем
0,200 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,130 кг | Чоколіна Вайт |
Наповнювач
0,040 кг | Тринідад Деко Дарк |
Покриття
0,100 кг | Маропан | |
0,100 кг | Палетта Колд Джел |
Декор 1
0,020 кг | Чоколіна |
Декор 2
0,049 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,033 кг | Чоколіна Вайт | |
0,020 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин та цукор, додати яйця, в кінці додати Кукімікс Американо, борошно та замісити тісто.
- Тісто рівномірно розкатати та викласти у форму діаметром 24 см.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 185°C протягом 15-17 хв.
Тісто 2:
- Всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості.
- Викласти тісто у дві форми діаметром 22 см.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 180˚С протягом 25-30 хв.
Крем:
- Чоколіну Вайт додати у збиті вершки та перемішати до однорідної, стійкої консистенції.
Покриття:
- Маропан змішати з Палеттою Колд Джел.
Декор 1:
- Чоколіну розігріти до 35°C.
Декор 2:
- Чоколіну Вайт додати у збиті вершки та перемішати до однорідної, стійкої консистенції.
- Мигдалеві пластівці підсмажити.
Формування виробу:
- Охолоджені бісквітні н/ф розрізати на три шари.
- Склеїти пісочний та бісквітний напівфабрикати фруктовою начинкою Фрутбері Яблуко.
- На бісквіт нанести шар крему та шоколадні дропси Тринідад Деко Дарк.
- Після чого накрити другим шаром бісквіту, нанести знову крем та третій шар бісквіту.
- Боки та поверхню торта також покрити цим кремом.
- Охолодити. Поверхню торту покрити Маропаном та декорувати Чоколіною, кремом та мигдалевими пластівцями.
