

Чізкейк Бургунді
Чізкейк Бургунді
Ніжний чізкейк зі смаком ягідного йогурту.
Тісто 1
0,008 кг | Суміш для печива LS | |
0,180 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,090 кг | цукор | |
0,002 кг | сіль | |
0,015 кг | вода | |
0,120 кг | маргарин | |
0,050 кг | масло вершкове |
Наповнюч 1
0,150 кг | Чоколіна Бургунді |
Тісто 2
0,036 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,036 кг | цукор | |
0,033 кг | маргарин | |
0,008 кг | яйця | |
0,008 кг | Какао порошок DB82 | |
0,009 кг | Кукімікс Американо |
Наповнювач 2
0,050 кг | Тринідад Вайт | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Мус
0,100 кг | Зеесан Сирний | |
0,140 кг | вода | |
0,150 кг | Чоколіна Бургунді | |
0,180 кг | сир кисломолочний | |
0,020 кг | лимон | |
0,150 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Покриття
0,120 кг | Палетта Колд Джел | |
0,030 кг | Чоколіна Бургунді |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Змішати всі інгредієнти (крім масла) до однорідного тіста та розкатати тонким шаром.
- Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв.
- Після охолодження тісто подрібнити в блендері та змішати маслом.
Тісто 2:
- Змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром.
- Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв.
- Після охолодження тісто подрібнити на велику крихту ( приблизно 1,5 см х 1,5 см).
- Розтопити Тринідад Вайт з олією та перемішати з охолодженою крихтою до рівномірного її покриття.
Мус:
- Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну Бургунді, сир кисломолочний, сік лимону, а потім збиті вершки.
- Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу:
- Охолоджену пісочну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20*20 см або кругла діаметром 22 см).
- Охолодити близько 1 год.
- На дно нанести шар Чоколіни Бургунді, зверху шар підготовленої шоколадної крихти.
- Охолодити 15 хв.
- Заповнити форму мусом та охолодити 2-3 год.
- Нанести покриття і декорувати свіжими ягодами лохини.
