Тісто 1: змішати всі інгредієнти (крім масла) до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження тісто подрібнити в блендері та змішати маслом.
Тісто 2: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження тісто подрібнити на велику крихту ( приблизно 1,5 см х 1,5 см). !!! Розтопити Тринідад Вайт з олією та перемішати з охолодженою крихтою до рівномірного її покриття.
Мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну Бургунді зі смаком ягідного йогурту, сир кисломолочний, сік лимону, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: охолоджену пісочну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20*20 см або кругла діаметром 22 см). Охолодити близько 1 год. На дно нанести шар Чоколіни Бургундіі зі смаком ягідного йогурту, зверху шар підготовленоїшоколадної крихти. Охолодити 15 хв. Заповнити форму мусом та охолодити 2-3 год. Нанести покриття і декорувати свіжими ягодами лохини.