
Шоколадний пиріг з вишнею.
Тісто
0,150 кг | маргарин | |
0,090 кг | цукрова пудра | |
0,050 кг | яйця | |
0,250 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | какао порошок DB82 | |
0,002 кг | сіль | |
0,005 кг | Суміш для печива LS |
Крем
0,140 кг | Рап Спеціал | |
0,260 кг | вода | |
0,150 кг | Тринідад Дарк | |
0,100 кг | Маропан |
Начинка
0,150 кг | вишня морожена (без кісточок) | |
0,025 кг | цукор | |
0,015 кг | Сафтія |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин з цукровою пудрою за допомогою плаского бітера, потім поступово додати яйця. Внести сухі інгредієнти та замісити однорідне тісто.
Крем: Рап Спеціал змішати з водою та додати Маропан. Тринідад Дарк розтопити на водяній бані та з'єднати з попередньо приготовленим заварним кремом.
Начинка: заморожену вишню змішати з цукром та Сафтією. Дати вистоятись до повного розмороження та загущення протягом 1-1,5 години.
Формування виробу:
Частину тіста 0,090 кг розкатати та викласти у форму діаметром 16 см. Поверх тіста відсадити шоколадний крем 0,210 кг. На крем викласти підготовлену вишню 0,060 кг та накрити частиною розкатаного тіста 0,090 кг.
Параметри випікання:
Випікати в ротаційній печі при температурі 185°C, протягом 18-20 хв. Охолодити.
