Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Пиріг сливово-горіховий Австрійський

Багаство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начикою. Ідеальне тріо.

Торт сливовий Блек Даймонд

Торт поєднав у собі багатство смаку ніжного ванільного бісквіту, крем-сиру та фруктового наповнення зі шматочками сливи.

Торт загадкове яблуко

Ніжне поєднання мигдалевої начинки, вершків, шоколаду та яблучного прошарку.

Міні Шарлотка вишнева

Шарлотка шоколадна з вишнею в міні-порціях.

Міні Шарлотка яблучна

Шарлотка з яблуками в міні-порціях.

Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Печиво абрикосова нотка

Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.

Пандоро Кампанія 2024

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.

Паска Сирно-цитрусова

Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.

Паска Чоко-Цитрус

Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.

Кексова паска Кокосова

Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.

Паска Бісквітна

Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.