Рецептури
"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.
Пиріг сливово-горіховий Австрійський
Багаство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начикою. Ідеальне тріо.
Торт сливовий Блек Даймонд
Торт поєднав у собі багатство смаку ніжного ванільного бісквіту, крем-сиру та фруктового наповнення зі шматочками сливи.
Торт загадкове яблуко
Ніжне поєднання мигдалевої начинки, вершків, шоколаду та яблучного прошарку.
Міні Шарлотка вишнева
Шарлотка шоколадна з вишнею в міні-порціях.
Міні Шарлотка яблучна
Шарлотка з яблуками в міні-порціях.
Печиво малинова нотка
Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.
Печиво абрикосова нотка
Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.
Пандоро Кампанія 2024
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Паска Сирно-цитрусова
Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.
Паска Чоко-Цитрус
Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.
Кексова паска Кокосова
Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.
Паска Бісквітна
Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.