Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Булочка вишня і шоколад

Здобна солодка ванільна булочка з подвійним смаком: шоколадом і фруктовою начинкою зі шматочками вишні.

Слойка датська з сливою

Ніжна слойка з фруктовими наповненнями: яблуко, слива, абрикос, вишня, лісова ягода, малина. Смак обирати вже вам.

Слойка слива-йогурт

Слива в йогурті огорнута хрустким листковим тістом.

Слойка круасан-кекс з малиною

Фруктові кошики, квіточки... називайте як хочете, але дуже смачно!

Пиріг сливово-горіховий Австрійський

Багаство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начикою. Ідеальне тріо.

Торт сливовий Блек Даймонд

Торт поєднав у собі багатство смаку ніжного ванільного бісквіту, крем-сиру та фруктового наповнення зі шматочками сливи.

Торт загадкове яблуко

Ніжне поєднання мигдалевої начинки, вершків, шоколаду та яблучного прошарку.

Міні Шарлотка вишнева

Шарлотка шоколадна з вишнею в міні-порціях.

Міні Шарлотка яблучна

Шарлотка з яблуками в міні-порціях.

Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Печиво абрикосова нотка

Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.

Пандоро Кампанія 2024

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.